marți, 29 decembrie 2015

A fost un an deosebit!

           Anul 2015 a fost unul extrem de plin de evenimente. Pe lîngă activitatea mea de jurnalist radio şi TV am avut multe proiecte şi colaborări cu persoane cu suflet foarte mare. Da, pot spune că sunt exterm de încîntată de rezultate şi cu siguranţă voi contiua în anul următor.
     Am făcut bilanţul pentru 2015 şi arată cam aşa:
- În luna februarie am demarat o campanie de sprijinire a unei mame cu 4 copii din satul Jigoreni, comuna Ţibăneşti la care s-au alăturat mulţi ieşeni şi acum acei copii vor avea casa lor.
- În luna martie am primit premiul pentru Jurnalism la Gala modele feminine.

- În luna aprilie am fost moderator al primei Conferinţe Naţională "Eleganţă în Afaceri".

- Luna aprilie a adus după sine un eveniment organizat de Star of Hope pe care am fost invitată să îl prezint şi aşa am aflat foarte multe lucruri despre sindromul Down.
- În mai am prezentat Crosul companiilor, o competiţie foarte bine pregătită de un grup de clujeni în colaborare cu cîţiva ieşeni tare isteţi.
- Tot în acest an am prezentat două expoziţii realizate de talentatul ieşean de 10 ani, Alexandru David.
- Tot în mai am ţinut primul workshop de comunicare, o experienţă pe care o voi repeta.
- Luna iulie am avut onoarea de a fi gazda unui eveniment de suflet organizat de Matilda Andrici, la Catedrala Catolică din Iaşi.
- În luna august am avut ocazia să prezint o expoziţie interesantă realizată de micuţa pictoriţă, Anastasia Cantemir.
- În luna octombrie m-am alăturat unei campanii de sprijinire a doi copii din Prisăcani, judeţul Iaşi- Ana şi Ştefan Malageac, cea la care au participat foarte multe persoane din mai multe colţuri ale lumii.
- În luna octombrie am prezentat alături de Maura Anghel un eveniment foarte frumos intitulat Seara faptelor bune.

  Ce am mai făcut în acest an:  am susţinut alături de Maura Anghel un workshop despre comunicare şi jurnalism la invitaţia unui grup de elevi de la Colegiul Mihai Eminescu din Iaşi, la Castelul de la Miclăuşeni. La asta se adaugă invitaţia la o dezbatere iniţiată de Liga studenţilor la Geografie, în calitate de invitat special; am fost invitată la workshop uri de zilele Colegiului Eminescu, la Filit ul copiilor(la invitaţia Maurei Anghel), la evenimentul de lansare a numărului 4 şi a platformei we a revistei Phenix.
    În luna septembrie am lansat  volumul  II Fonoteca Excelenţei, un proiect de promovare a talentelor adevărate din judeţul Iaşi dar şi din judeţele Moldovei.

     Din dorinţa de a ajuta cît mai mult am fost  Ambasador Star of Hope în cadrul campaniei 25 de ani de Star of Hope,  am fost Ambasador Swimathon pentru Căsuţa cu cireşe.
    Ultimele două luni din an mi-au adus cîteva surprise frumoase respective am aflat că am apărut în volumul Voci Radio România scris de domnul Cornel Costea, am primit premiu de recunoştinţă din partea  Fundaţiei Star of Hope România.
    În luna decembrie am fost printre premianţii Concursul Salut care a avut ca temă principal migranţii şi problemele cu care se confruntă şi am primit menţiune pentru materialele radio pe care le-am realizat.
   Tot în decembrie am fost printre cei care au luat cuvîntul la evenimentul de lansare a primei cărţi a a talentatei  Diana Petcu.
    Pentru că susţin accesul la educaţie şi sprijin copiii care provin din eveniment caritabil Salvaţi Copiii Iaşi, o reuşită la final de an.

    Vă mulţumesc  mult pentru că aţi avut încredere şi am făcut lucruri deosebite! La mulţi ani şi 2016 să fie plin de bucurii şi generozitate!