miercuri, 7 septembrie 2016

Vrei să fii Dăruitor de Zâmbete pentru copii?

    Anul acesta, Salvați Copiii Iași împlinește 25 de ani de când aduce zâmbete pe chipurile copiilor. Se spune că fericirea stă în lucruri simple însă noi, de-a lungul acestor ani, am întâlnit copii cărora le lipseau până și lucrurile mărunte care să-i facă fericiți. De aceea, prin toate acțiunile echipei, alături de parteneri, sponsori și voluntari, s-a propus să se transforme în Dăruitori de Zâmbete pentru acești copii. 

   Indiferent care este statutul său profesional sau social, indiferent de vârstă sau de experiență, un Dăruitor de Zâmbete este, în primul rând, un om bun. El știe cât de important este un zâmbet în calea către fericire și este dornic să-l dăruiască unui copil.
  Așadar, un Dăruitor de Zâmbete se alătură campaniei Zâmbet în dar și își propune să strângă, alături de ceilalți Dăruitori, fondurile necesare pentru a sprijini peste 100 de copii din zona de NE a României pentru care estimativ ar fi nevoie de 90.000 lei. 

   Partea frumoasă a activității unui Dăruitor de Zâmbete este că el poate acționa oricum dorește. Poate face o donație direct către noi, poate găsi pe cineva care, la fel ca el, își dorește să facă bine sau poate să se joace strângând fonduri.
Acestea sunt câteva dintre ideile noastre jucăușe, însă fiecare Dăruitor este liber să acționeze cum vrea:
  • Evenimente sportive, precum fotbal, scrimă, cros, biking;
  • Evenimente dedicate familiei;
  • Talcioc de jucării;
  • Ateliere de pictură;
  • Dăruirea zilei de naștere;
  • Ziua Zâmbetelor cu angajați îmbrăcați în personaje de poveste;
  • Vânzare de mere, prăjituri și alte bunătăți.

   Dacă îți place propunerea dă-ne de știre la: iasi@salvaticopiii.ro,  irina.hazincop@salvaticopiii-iasi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu