marți, 13 decembrie 2016

Ciprian Răileanu are nevoie de ajutor

     Poate că nimic nu e mai greu de făcut față decît atunci cînd apar probleme grave de sănătate. Iar cînd este vorba de costuri foarte mari e și mai dificil.
   Am aflat de cazul lui Ciprian Raileanu de la Ștefana care mă întreba dacă nu putem face ceva. Am spus că pot scrie despre acest caz și poate așa îl vom ajuta puțin cîte puțin.
   Ciprian are metastaze la plămîni, la ficat și la coloană. Costurile necesare pentru intervenții sunt mult prea mari decît venitul familiei sale.
                                                         (Foto bzi.ro)
   Ciprian are nevoie să meargă la clinici private din strainătate, așa cum i s-a spus de către cei la care a fost să îl consulte și uite așa ar fi necesar să ajungă la spitale din Ungaria sau din Italia.
   A încercat și la Iași sau la Cluj și este foarte slăbit și din cîte am înțeles nu poate să suporte chimioterapia. După ce a căutat în țară o variantă pentru tratament, la Cluj I s-a recomandat să meargă la o clinică din Ungaria dar pentru asta ar avea nevoie de suma de 24.000 de euro.
   Ciprian are o soție și doi copii care îl susțin și care îi sunt mereu alături.
   Toți cei care pot să îl ajute pe Ciprian Răileanu pot face donații în contul soției sale , NICOLETA RAILEANU - RO45INGB0000999902257873, COD SWIFT: INGBROBU, COD BIC: 606410008 sau poate afla detalii la numărul de telefon 0771/653.619


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu