joi, 8 decembrie 2016

Mergem la patinoar?

       De ieri,  în ansamblul Palas s-a deschis și cel de-al doilea patinoar, special dedicat copiilor. Ca și anul trecut, Palas Ice Junior este situat în parc, lângă restaurantul Chef Galerie, şi va fi deschis zilnic. Astfel, cei mici vor avea prilejul de a deprinde trucurile dansului pe gheață, bucurându-se din plin de distracția de sezon în aer liber.


Patinoarul are o capacitate de maximum 100 de persoane, accesul fiind permis copiilor cu vârsta de până la 12 ani, care pot fi însoţiţi de un singur adult, dacă se impune acest lucru. Palas Ice Junior va fi deschis de luni până vineri, în intervalul orar 11.00 – 20.30, iar sâmbăta şi duminica, între orele 10.00 – 20.30. Tariful este de 7 lei pentru copil şi 15 lei pentru însoţitor, incluzând o oră şi jumătate de mişcare pe gheaţă. Cei care nu deţin patine, le pot închiria de la Palas Ice Junior cu 10 lei, în cazul copiilor, și 14 lei, pentru adulți.

Prichindeii care doresc să învețe tehnica patinajului de la specialiști au posibiliatea de a lua lecții de la instructori. Cursurile sunt organizate sâmbăta şi duminica, între orele 10.00 – 12.50. Prețul unei şedinţe este de 20 lei. De asemenea, se poate opta pentru abonamente, cu opt intrări şi garderoba gratuită, pentru 50 de lei.

În continuare, patinoarul principal din parc îi aşteaptă pe ieşeni. Palas Ice este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 21.30, iar sâmbăta şi duminica, între orele 10.00 – 23.30 informează departamentul PR al ansamblului urbanistic din Iași.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu