joi, 12 ianuarie 2017

Afacerea Est la Cafenea


Cele mai bune filme romanești, vechi și noi, le vezi acum la Cafenea, duminică seara.
Iașul începe 2017 cu un parteneriat, cu o idee frumoasă și inovatoare pentru iubitorii de film, de vin, de bere, de narghilea, de popcorn și de relaxare. Ateneul din Iași se mută în pub-ul Cafeneaua Piața Unirii duminică, 15 ianuarie, începând cu ora 20, unde va umple spațiul cu umorul cald și uman al inconfundabilului regizor Igor Cobileanski.

„Afacerea Est” este prima proiecție de care se vor putea bucura ieșenii într-un spațiu diferit, unde vor putea savura cultura și sub altă forma, transformând-o într-un mod de viață cât se poate de firesc și natural. La eveniment vor fi invitați și actorii din zona Moldovei, care au făcut din Afacerea Est o capodoperă reală, umană, care poate descreți frunțile atât tinerilor, cât și părinților acestora.  După vizionarea proiecției, actorii ne vor împărtăși câte puțin din experiența lor din spatele culiselor, urmând ca seara să continue cu un moment muzical, în cadrul căruia Mihaela și Cristian Gârlea ne vor încânta cu un jazz de excepție.  
Inițiativa Ateneu la Cafenea vine, în primul rând, din entuziasmul de a oferi posibilitatea ieșenilor să experimenteze filmul în diferite cadre ce îi sunt familiare, spații în care își petrec timpul alături de prieteni, colegi, apropiați. În același timp, proiectul încurajează și susține cultura în Iași, motiv pentru care toate încasările din bilete vor fi direcționate către Ateneul din Iași, urmând ca banii să fie folosiți în modernizarea acestuia și în desfășurarea activităților pe care le propune un asftel de spațiu cultural.
( Comunicat de presa)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu