vineri, 6 ianuarie 2017

Copii ajutati de World Vision


   În perioada 21 noiembrie – 21 decembrie, pentru fiecare jucărie achiziționată de către clienți din magazinele Lidl, compania a donat câte un leu către Fundația World Vision România. Astfel, organizația a primit 141.000 euro din partea Lidl România, pentru a oferi un Crăciun mai bun unui număr de 3.121 de copii din satele din Dolj, Vâlcea și Vaslui.

  În continuarea parteneriatului dintre Lidl România și World Vision România, inițiat prin suma de 100.000 euro pe care compania a oferit-o organizației în etapa pilot a proiectului „Pâine și Mâine”, Lidl a demarat, în perioada 21 noiembrie – 21 decembrie, o campanie de donații. Pentru fiecare jucărie achiziționată din magazinele Lidl, compania a donat câte un leu către Fundația World Vision România, fonduri care au făcut posibilă cumpărarea cadourilor de Crăciun pentru copii din medii defavorizate.
  În cadrul unor serbări, 3.121 de copii cu vârste între 3 și 14 ani, care fac parte din proiectele de dezvoltare comunitară pe care fundația le derulează în județele Dolj, Vaslui și Vâlcea, au primit cadouri constând în articole de îmbrăcăminte și încălțăminte esențiale pentru acest sezon de iarnă, alături de dulciuri.
   În județele Dolj și Vâlcea, copiii au primit cadourile de Crăciun în cadrul evenimentelor din 19 decembrie, iar în județul Vaslui micuții au primit darurile în cursul zilei de 23 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu