sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Unde este acasa?

     Postam dimineata o fotografie in care aparea scris " Acasa este locul unde traim" si o doamna spunea ca nu e asa pentru toata lumea. Da, e adevarat ca cei care merg sa lucreze in strainatate si de multe ori indura destule si locuiesc in conditii grele doar pentru a-si sustine familia care a ramas in tara. Pentru acestia nu poate insemna acasa un loc unde au ajuns de nevoie si unde nu isi doresc sa ramina decit pentru o perioada relativ scurta.
( FOTO Efemeride)

   Ideea de acasa ar trebuie sa fie legata de bucuria celor care locuiesc, de confortul inclusiv psihic, de dorinta de a fi impreuna cu cei care stau acolo si de a impartasi emotii sau probleme.
   Fiecare ar trebui sa poata sa spuna ca are acel " acasa", ca nicaieri nu e mai bine decit alaturi de familie, de oameni dragi. Din nefericire realitatea e diferita si sunt extrem de multe situatii cind "acasa" inseamna o magazie, un colt improvizat de-undeva pentru ca saracia sau boala ii impiedica pe oameni sa poata fi pe picioarele lor,  sa se ajute singuri.
   Si uite asa pentru fiecare dintre noi " acasa" poate avea alt inteles. Totusi cred ca " acasa" este locul unde exista stabilitate si bineinteles familia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu