sâmbătă, 11 martie 2017

Despre Tenebres


Am aflat ceva interesant si am spus ca cel mai bine e sa scriu people blog. E despre o trupa noua.
Tenebres a luat naştere în iarna lui 2015 din cenuşa a trei trupe. Îmbrăcat în armonii aspre de chitară, tobe agresive, duete, growluri şi ţipăte tăioase, sunetul trupei Tenebres poate fi clasificat drept black metal la prima vedere, însă melodica clapelor, adaugă un ton gotic, în timp ce violoncelul luminează dar şi întunecă întreaga atmosferă spune Diana Mertic.
Pagină oficială de FB: https://www.facebook.com/TenebresOfficial

Activitate:

Tenebres au susţinut concerte în Iaşi bucurându-se de un numar mare de spectatori începând chiar cu primul concert, fapt ce i-a propulsat înspre Bucureşti în cadrul semifinalei OSTRING, după care au cântat ca şi cap de afiş în cadrul “Artists of the Dark” susţinut în Sofia.
Tenebres au cântat şi în deschidere la lansarea de album a trupei veterane de black metal Akral Necrosis în Bucureşti (Quantic Club).
O parte din trupele cu care am avut ocazia să cântam: (SeroNegative (RO), Invader (RO), Esperoza (MD), Temple Of Evil (CY), MosqueWitch (BG), Eternal Fire (RO), Akral Necrosis (RO), Exotist (MK) etc.)


Componenţa:

Demetrius Daine – Lead Vocals

Rudolf – Drums & Percussions

Daiana – Cello

Dorian Black – Backing Vocals ,Guitar

Mihail – Backing Vocals ,Bass & Keyboards


DETALII DESPRE VIDEOCLIP-UL PIESEI “PAIN ETERNAL”


În ceea ce priveşte videoclipul piesei “Pain Eternal”, acesta a fost regizat de Razvan M. Lupaşcu (Allyas Dweller). În acest proiect s-a creat o lume, nişte personaje, o tematică. Cu toţii am avut o viziune de a crea o lume pentru a interpreta ideea de bază a albumului. Regizorului i-a fost uşor sa creeze o viziune, deoarece ascultând piesa “Pain Eternal”, ideile i-au venit de la sine, tocmai din pricina faptului că versurile l-au ajutat să pună cap la cap toate detaliile (Erosul, drama personajului principal etc.) şi mesajul ce vrem să îl transmitem. Regizorul a vrut să evidenţieze estetica urâtului, a macabrului, în dualitate cu decepţia frumosului.


CE PREGĂTESC PE VIITOR


Vor avea un turneu cu scopul de a promova primul lot album care va fi terminat, speră, pe la mijlocul lui Martie, în oraşele mari din România si din Bulgaria. Albumul ce poartă acelaşi titlu ca şi piesa din videoclip, “Pain Eternal”, va avea parte de o lansare cu cvartet format din oboi, vioară, violă şi violoncel, dar acompaniat deasemenea şi de un cor mixt însă, doar într-un singur oraş la alegere din ţară vor susţine un concert în această formulă amplă. În funcţie de reacţia publicului, vor decide o continuare a acestei formule. Deasemenea au multe idei ramase de videoclip, pe care le vor pune în practică în acest an.

Le tinem pumnii strinsi si le uram mult succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu