joi, 23 martie 2017

Holograf revine in Iasi


Două ore de muzică live cu hituri din toate timpurile într-un spectacol memorabil oferit de Holograf la Iași pe 4 aprilie.
 
Pe ultima sută de metri pană la concertul “Vedere de la Costinesti”, care are loc la Sala Palatului pe 20 martie 2017, trupa Holograf s-a decis să ofere și publicului din țară acest spectacol în cadrul căruia cei 5 muzicieni au inclus hituri din diverse perioade de activitate, de la anii de început, când cântau “Singurătatea astronautului YX57”, pană la cel mai recent hit, “Deschide-mi inima”, lansat în urmă cu doar câteva luni.
 
Astfel, după concertul din București, turneul va ajunge la Iași, la Sala Sporturilor, în data de 4 aprilie, ora 20:00.
 
Timp de două ore, publicul va retrăi, alături de Holograf, experiența unor vacanțe prelungite la mare, cu cântări la chitară și plete în vânt, cu declarații de dragoste la malul mării, dar și momentele rebele de rock masculin, ca în hitul “Știu cine sunt”. Toate etapele și influențele muzicii Holograf vor fi prezente în concertul “Vedere de la Costinesti”, din care nu vor lipsi piesele cele mai iubite de fani, precum “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Umbre pe cer”, “Dincolo de nori”, “Cat de departe”, “Nu mai e timp” etc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu