sâmbătă, 18 martie 2017

Un nou concurs de promovare a Iașului


Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi  a lansat  pe pagina de facebook Centrul de Promovare Turistică Iași (@centrul.turisticaiasi) un nou concurs de promovare a Iașului, intitulat ”Vizitează Iașul”, concurs adresat în special elevilor.
Concursul ”Vizitează Iașul” este un demers care dorește să promoveze obiectivele turistice din Iași și să adreseze tuturor îndemnul ”Vizitează Iașul” spune doamna CARMEN Chiorcea.

Concursul se desfășoară astfel:
În fiecare lună vom propune un obiectiv turistic din Iași.Pe adresa de mail office@iasi-info.ro
se vor trimite materiale despre acel obiectiv turistic, care constau din o scurtă descriere, impresii ale vizitatorului, ce l-a impresionat cel mai mult, ce noutăți a aflat , imagini cu/din obiectivul turistic al lunii respective  și obligatoriu un selfie din interiorul obiectivului turistic propus , ca dovadă a vizitei.In mail vor fi trimise si datele de contact (nume, prenume, vârsta, școala unde învață, numărul de telefon).
Concursul se va finaliza cu un premiu lunar de 100 lei, acordat celui care va trimite cele mai reușite impresii și fotografii și va fi acordat în luna următoare (ex.-premiul lunii martie 2017 va fi acordat în luna aprilie 2017).Câștigătorul concursului va fi anunțat lunar pe pagina de facebook Centrul de Promovare Turistică Iași.Ne dorim ca și elevii din Iași să se comporte ca și când ar fi turiști în Iași, să-și dorească să cunoască cu adevărat orașul, să-i descopere frumusețile și valorile.
În luna ianuarie 2018 vom stabili ”Vizitatorul anului 2017 în Iași” dintre câștigătorii din lunile
martie-decembrie 2017 (pentru că prima lună de desfășurare a concursului a fost martie 2017) și ca urmare obiectivul turistic propus de ”Vizitatorul anului 2017 în Iași” va deveni ”Obiectivul Turistic al anului 2017 în IAȘI”.
Obiectivul turistic al lunii martie 2017 este TURNUL GOLIA.Obiectivul turistic al lunii aprilie 2017 este VILA SONET( Muzeul Mihai Codreanu).
Ne așteptăm să fie un număr cât mai mare de participanți care să viziteze obiectivele turistice din Iași și le dorim succes tuturor ! spune doamna CARMEN CHIORCEA-Director Asociația ”Centrul de Promovare Turistică” Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu