miercuri, 24 mai 2017

Mîine începe EUROINVENT

Cel mai mare salon de invenții din Europa de Sud-Est - EUROINVENT își va deschide, oficial, porțile, mâine, 25 mai 2017, la ora 11,00, în Sala Henri Coadă a Palatului Culturii din Iași. Evenimentul va culmina cu ceremonia de premiere ce va avea loc sâmbată, 27 mai, la ora 14,00, când cele mai bune și interesante creații își vor culege laurii.

EUROINVENT, aflat la a IX-a ediție, este deja o tradiție a orașului Iași, fiind organizat de Forumul Inventatorilor Români, Centrul de Informare Europe Direct Iași, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” și Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, în parteneriat cu mai multe instituții de cercetare atât din țară, cât și internaționale.
Creațiile înscrise la EUROINVENT sunt clasificate în 14 categorii și ilustrează diversitatea lor și a preocupărilor participanților:1 Mediu și controlul poluării; 2. Energie și dezvoltare durabilă; 3. Agricultură și industrie alimentară; 4. Medicină, sănătate, cosmetic; 5. Echipamente industriale și de laborator; 6. Inginerie mecanică. Metalurgie; 7.Construții și material de construcții; 8. Aviație, industria mașinilor și transport; 9. Industrie chimică și textile; 10. Tehnologia informațiilor și comunicațiilor; 11. Tipărituri și publicitate; 12.Siguranța, protecția și salvarea persoanelor; 13. Sport, jocuri și timp liber; 14. Altele decât cele de mai sus.
EUROINVENT este un eveniment european de elită în domeniul inovării și cercetării, singurul din România care se desfășoară cu sprijinul IFIA - International Federation of Inventors' Associations și WIIPA - World Inventions Intellectual Property Associations.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu