joi, 4 mai 2017

Umor în 3 Acte- Comedy Show- Eveniment Caritabil

Masteranzi din cadrul specializării Marketing și Comunicare în Afaceri de la Facultatea de Economie și Administrare Afacerilor, susținuți de Asociția ProLife și Liga Studenților Economiști, organizează pe 20 mai, începând cu ora 19:00, La Teatrul Luceafărul, evenimentul „Umor în 3 Acte” ce o să-i aibă ca invitați pe Gabriel Gherghe, Trupa IDIOT și Comedy Zebra Show.
         „Umor în 3 Acte” se caracterizează prim mixul de umor, care timp de aproximativ două ore va anima scena Teatrului Luceafărul cu Stand-up Comdey, Improv Show și Sketch-uri.
Suma obținută din  vânzarea  biletelor la eveniment va fi donată integral asociației ProLife. Proiectul propus de către aceștia, are ca scop construirea, amenajarea și dotarea unui Centru de Activități pentru a oferi șansa copiilor cu dizabilități neuro motorii de a se bucura de copilăria pe care o merită.
Persoanele interesate de evenimentul ”Umor în 3 Acte” pot achiziționa biletele la eveniment în zilele ce urmează. Pentru mai multe detalii despre eveniment ne puteți vizita pe pagina de facebook:  “Umor în 3 Acte”

Contact:
Manager proiect: Smîntînică Beatrice : 0740 546 545

Asistent manager: Smeria Alexandru-Constantin: 0744 878 173

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu